Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Nieuw lid en tennisles?

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

De meeste mensen die “op tennisles” gaan staan er niet bij stil dat je dan ook lid van de tennisvereniging moet worden. Je kunt wel lid zijn zonder tennisles te volgen, maar niet andersom.

Kortom: alle (aspirant-) lessers zijn lid van onze vereniging. Dat geeft je het recht om naast de lessen onbeperkt te tennissen. Bovendien ben je via de KNLTB verzekerd voor ongevallen. Er zijn ook leden die alleen vrij tennissen, zonder lessen te volgen. Geen probleem!

Voor nieuwe jeugdleden die ook tennisles nemen hebben wij een leuke aanbieding: het eerste jaar betaal je alleen inschrijfgeld, en tennisles. De gewone contributie hoef je in dat jaar niet te betalen. Maar let goed op: je bent wel lid, al betaal je nog geen contributie. Dit betekent, dat als je het toch niet zo leuk vindt, je ook weer officieel moet opzeggen voor 31 december. Ga je door met tennissen, dan betaal je in het tweede jaar wel contributie, plus eventueel de tennisles waar je je apart voor opgeeft.

Ook bij seniorleden gaan tennisles en lidmaatschap hand in hand. Wij hanteren 3 periodes van tennisles. Start je met een lesperiode voor 1 juli, dan betaal je voor het hele kalenderjaar contributie (plus voor nieuwe leden eenmalig inschrijfgeld, plus lesgeld). Start je met les -en wordt je dus ook lid- ná 1 juli, dan betaal je het normale inschrijfgeld, het normale lesgeld, maar de helft van de contributie.