Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Gastlidmaatschap

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

Stel je voor: je bent lid van een andere tennisvereniging. Wanneer je bij je ouders, familie of vrienden in de omgeving van onze club bent heb je zin om samen een balletje te slaan. Of: je bent jaren lang lid van de vereniging geweest, en je gaat vanwege je studie op kamers wonen. In de weekenden thuis wil je met je vrienden of ouders graag een partijtje tennissen. Een volledig lidmaatschap “kan niet uit”.  Speciaal voor deze mensen hebben wij het Gastlidmaatschap in het leven geroepen.

Voldoe je aan de volgende voorwaarden, dan kom je in aanmerking voor het gastlidmaatschap:

  • je bent lid van een andere tennisvereniging, óf
  • je bent lid van een studentensportvereniging, én
  • je wilt af en toe in Grijpskerk tennissen met een lid van TC West End

Het gastlidmaatschap is op basis van “fair-use”. We gaan ervan uit dat je inderdaad enkele keren per jaar speelt. (richtlijn 5 tot 10 keer). Als gastlid kun je niet deelnemen aan toernooien, toss, training, competitie of clubkampioenschappen. Evenmin kun je zelf een sleutel van het tennispark krijgen. Het is alleen mogelijk samen te tennissen met iemand die “gewoon” lid is van onze vereniging.

Je kunt je aanmelden door het gewone Aanmeldformulier online in te vullen.

We bevestigen je gastlidmaatschap per e-mail. Dit is je bewijs van inschrijving. Het gastlidmaatschap kost € 25,= per jaar en wordt niet automatisch verlengd. Met andere woorden, je moet je zelf ieder jaar opnieuw aanmelden.

Wil je geen gastlidmaatschap, of kom je er niet voor in aanmerking? Als introducee mag je twee keer uitgenodigd worden door een lid van TC West End.