Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Aanmelden als lid

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

Je kunt je aanmelden als lid door het  aanmeldingsformulier  online in te vullen. Wij schrijven je in bij de KNLTB. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je inschrijving. De pasfoto voor jou ledenpas kun je digitaal uploaden. Gegevens om je in te loggen op de KNLTB ClubApp sturen we je toe.

Vanaf het moment dat wij je inschrijving hebben bevestigd ben je lid, en kun je van alle faciliteiten gebruik maken. Je ontvangt een factuur met daarop eenmalig inschrijfgeld, plus de geldende contributie.

Tegen betaling van een borgsom kun je bij het secretariaat een sleutel van de accommodatie krijgen, zodat je kunt tennissen wanneer je wilt. De borg ontvang je retour wanneer je, na opzegging, de sleutel weer inlevert. Informatie hierover staat ook in de bevestigingsmail.

Je bent lid tot wederopzegging. Het lidmaatschap wordt jaarlijks voor een heel kalenderjaar verlengd. Wil je opzeggen, doe dit dan voor 31 december door middel van het online -opzegformulier. Andere vormen van opzegging worden niet geaccepteerd. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging via e-mail. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.