Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Aanmelden als lid

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

Je kunt je aanmelden als lid door het  aanmeldingsformulier  online in te vullen. We ontvangen ook graag een pasfoto. Heb je die niet bij de hand, dan mag je die nasturen naar ledenadministratie@tcwestend.nl

Wij schrijven je in bij de KNLTB. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van je inschrijving. Zodra je een pasfoto hebt ingeleverd vragen wij een ledenpas voor je aan. Ook sturen we je inloggegevens toe, om gebruik te kunnen maken van de KNLTB ClubApp.

Vanaf het moment dat wij je inschrijving hebben bevestigd ben je lid, en kun je van alle faciliteiten gebruik maken. Je ontvangt een factuur met daarop eenmalig inschrijfgeld, plus de geldende contributie.

Tegen betaling van een borgsom kun je bij het secretariaat een sleutel van de accommodatie krijgen, zodat je kunt tennissen wanneer je wilt. De borg ontvang je retour wanneer je, na opzegging, de sleutel weer inlevert. Informatie hierover staat ook in de bevestigingsmail.

Je bent lid tot wederopzegging. Het lidmaatschap wordt jaarlijks voor een heel kalenderjaar verlengd. Wil je opzeggen, doe dit dan voor 31 december door middel van het online -opzegformulier. Andere vormen van opzegging worden niet geaccepteerd. Je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging via e-mail. Tussentijds opzeggen is niet mogelijk.