Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Vrijwilligers en bestuur

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

TC West End is een vereniging die uit leden bestaat. De vereniging heeft een bestuur dat het beleid uitstippelt maar niet “de baas” is. Dat zijn we namelijk met zijn allen. Het bestuur legt verantwoording af aan de leden die zijn vertegenwoordigd in de Algemene Ledenvergadering. Dit is een formele manier om het te zeggen. In de praktijk komt het erop neer:

TC West End is een vereniging van de leden en voor de leden, maar zeker ook door de leden!

Daar zit iets in van geven en nemen en beide zijn belangrijk. Het is belangrijk dat leden zich betrokken voelen en thuis voelen, dat ze graag komen tennissen en aan activiteiten meedoen. Het is even belangrijk dat we met elkaar zorgen voor dat thuisgevoel, voor de organisatie van die activiteiten.

Gelukkig zijn er heel veel leden actief binnen de vereniging. Zichtbaar en onzichtbaar, regelmatig of incidenteel draagt iedereen bij aan het verenigingsgevoel. En het allermooiste is, het is allemaal vrijwilligerswerk.

Binnen de vereniging kun je op verschillende manieren als vrijwilliger actief zijn. We zetten ze even op een rijtje:

Klik op de betreffende groep en je vindt alle informatie.
Er is veel variatie, dus voor iedereen is er wel iets bij.  Het is heel erg leuk om te doen en om op een andere manier meer betrokken te raken bij de vereniging. Ook is het een mooie manier om nieuwe dingen te leren, jezelf te ontplooien of om ervaring op te doen. Waar wacht jij nog op? We rekenen op je!