Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Clubhuis en kantine

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

De gezellige kantine is met de inzet van veel vrijwilligers prachtig opgeknapt: er is geverfd, geklust, het interieur is vervangen, kortom, hier is het bijzonder gezellig vertoeven. Het grote terras nodigt uit om lekker na te zitten of om wedstrijden te volgen. Je zou bijna vergeten dat we kwamen om te tennissen!

Kantine

De kantinecommissie zorgt ervoor dat de kantine en het buitenterrein er gezellig uit zien, dat er regelmatig schoongemaakt wordt en dat de voorraden tijdig aangevuld worden. Daarnaast organiseert de commissie regelmatig gezellige tennistoernooien met als hoogtepunt de grootse barbecue na afloop van de clubkampioenschappen. De kantinecommissie kan altijd vrijwilligers gebruiken. Heb je zin om eens tijdens een toernooi achter de bar te staan, lijkt het je leuk iets lekkers te bakken of hapjes te maken voor een gelegenheid? Meld je aan bij de kantinecommissie!

Openingstijden

De kantine is altijd geopend tijdens de maandagavond toss, de maandagochtend damestoss, de donderdagochtend herentoss, en bij de clubkampioenschappen en toernooien.  Tijdens de avondlessen voor senioren is het ook mogelijk consumpties te gebruiken, maar er is geen vaste kantinedienst. Wil je na afloop graag nog even zitten en wat drinken, dat kan. Hierover kun je afspraken maken met de kantinecommissie.

Schoonmaak

Tijdens de competitieweken en voorafgaand aan toernooien wordt de kantine schoongemaakt. Eens per jaar is er Grote Voorjaarsschoonmaak tijdens de parkdag/NL Doet. We roepen alle leden op mee te helpen de kantine, de banen en het buitenterrein gereed te maken voor het nieuwe seizoen. Na een ochtendje flink poetsen is het werk meestal wel gedaan en kan er getennist worden!

Voor alle informatie over de kantine kun je terecht bij Henk van Regteren.