Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Commissies

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

Commissieleden zijn de aanpakkers, de doeners, de praktische mensen. Zij zijn verdeeld in verschillende commissies en actief op veel terreinen. Zij zijn de kurk waar de vereniging op drijft. Dankzij hun inzet is de vereniging zoveel méér dan alleen een paar mooie banen. Vraag je eens af hoe het komt dat de banen er op de maandagtoss zo mooi bij liggen, ondanks herfststormen. Sta er eens bij stil waar de stamppotten, hapjes en taarten vandaan getoverd worden. Probeer je de puzzel eens in te denken bij het maken van een wedstrijdschema….

Momenteel zijn de volgende commissies actief:

Kantine- en recreatiecommissie. Deze commissie zorgt ervoor dat de kantine “draait” en dat er recreatieve activiteiten worden georganiseerd. Samen zorg je voor de voorraad , de planning van de kantinediensten, de aankleding en regel je de schoonmaak.  De commissieleden organiseren ook de gezellige toernooien zoals bijvoorbeeld ouder-kind toernooi.Er is alle ruimte om nieuwe initiatieven te ontwikkelen en je doet het samen, om de beurt, net zoals je met elkaar wilt afspreken. Wil je ook meehelpen? Wij kunnen versterking gebruiken, meld je aan!

Onderhoudscommissie. Deze commissie zorgt voor het onderhoud van de banen (borstelen, bladblazen, aanvullen smash-court), houdt het groen rondom de banen in toom en verricht allerhande onderhoudsklussen. Het meeste werk is buiten, maar incidenteel is er binnen ook wel wat te doen.

CCTT. Deze commissie organiseert toernooien die een meer competitief karakter hebben, dus wedstrijden i.p.v. toss, en die over het algemeen ook langer dan een middag of avond duren. Denk bijvoorbeeld aan de clubkampioenschappen.

Bouwcommissie. Deze commissie heeft het afgelopen jaar veel werk verzet bij het opknappen van de kantine. Recent zijn de kleedkamers en het sanitair gerenoveerd. Ook is er centrale verwarming geplaatst. Het terras is verfraaid met dakplatanen die straks als natuurlijke parasol fungeren. Er zijn echter nog meer wensen, zoals het opknappen van de keuken en het plaatsen van een overkapping aan het clubhuis. Maar ook het verduurzamen van de baanverlichting staat op het programma.