Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Tennistraining

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

TC West End biedt aan alle leden, in samenwerking met Continu Tennis,  professionele tennistraining aan. Zowel junioren als senioren, beginners als gevorderden, kunnen de basisbeginselen onder de knie krijgen of hun techniek verbeteren. De training wordt gegeven door een gediplomeerde tennistrainer. Onze clubtrainer is Jort de Graaf.

We bieden gedurende 3 periodes per jaar een serie trainingen aan die uit plm. 12 lessen bestaat.  De tennislessen worden gegeven op de dinsdagmiddag en -avond en op vrijdagmiddag en -avond, afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Eerst komt de jeugd aan de beurt, de senioren spelen later op de dag. Bij de indeling van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de spelers. We streven naar een maximale groepsgrootte van 8 personen bij de training voor senioren. Bij de jeugd zijn de groepen soms iets groter, maar de ervaring leert dat in de praktijk altijd wel enkele kinderen niet kunnen, zodat zelden of nooit de maximale groepsgrootte wordt overschreden.

Contactpersoon voor de training is Michel Reinke. Wil je meer informatie, neem dan contact op via ons speciale emailadres. Wil je je direct aanmelden voor een nieuwe serie trainingen? Dit kan rechtstreeks bij Continu Tennis. Hier vind je ook alle lesdata. Vergeet niet ook even naar het Lesreglement te kijken. Hier vind je o.a. informatie over lesuitval, inhaallessen en meer.

LET OP:

AlleenĀ leden van TC West EndĀ kunnen deelnemen aan de tennistraning. De kosten voor de training zijn NIET inbegrepen in de contributie van TC West End. Ben je nog geen lid en meld je je aan voor de training, dan is het dus ook nodig je aan te melden als lid van onze vereniging. Lees dit goed door om misverstanden te voorkomen.