Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Tennistraining

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

TC West End biedt aan alle leden professionele tennistraining aan. Zowel junioren als senioren, beginners als gevorderden, kunnen de basisbeginselen onder de knie krijgen of hun techniek verbeteren. De training wordt gegeven door onze gediplomeerde tennistrainer, Henri Scheeringa.

We bieden meerdere keren per jaar een serie trainingen aan die uit 10-20 lessen bestaat.  De tennislessen worden gegeven op de dinsdagmiddag en -avond en op vrijdagmiddag en -avond, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Eerst de jeugd en de senioren spelen later op de dag. Bij de indeling van de groepen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de spelers. We streven naar een groepsgrootte van 6-8 personen bij de training voor senioren. Bij de jeugd zijn de groepen soms iets groter, maar de ervaring leert dat in de praktijk altijd wel enkele kinderen niet kunnen, zodat zelden of nooit de maximale groepsgrootte wordt overschreden.

Daarnaast is er in overleg maatwerk mogelijk, zoals training in kleinere groepen.

Leden krijgen automatisch bericht over de training. Ben je nog geen lid en wil je op de hoogte blijven, stuur dan even een berichtje via het contactformulier.

LET OP:

Alleen leden van TC West End kunnen deelnemen aan de tennistraning. De kosten voor de training zijn NIET inbegrepen in de contributie van TC West End. Ben je nog geen lid en meld je je aan voor de training, dan is het dus ook nodig je aan te melden als lid van onze vereniging. Lees dit goed door om misverstanden te voorkomen.