Sportlaan 7, 9843 BV Grijpskerk
secretaris@tcwestend.nl

Lidmaatschap

De leukste tennisvereniging van het Noorden!

Het lidmaatschap van TC West End biedt veel voordelen. De contributie is erg laag en je kunt tennissen zoveel je wilt.  Bovendien kunnen leden deelnemen aan de tennistraining, toss, competitie en andere activiteiten.

Wij bieden een lidmaatschap voor junioren, senioren en een gezinslidmaatschap.

Je bent juniorlid tot het jaar waarin je 18 wordt. Een gezinslidmaatschap geldt voor gezinsleden die op één adres wonen, zolang de kinderen in de categorie Junior vallen. Bereikt één van de kinderen de leeftijd van 18 jaar, dan wordt hij/zij seniorlid, en valt dan niet meer onder het gezinslidmaatschap. Sinds 2014 bestaat er ook een gastlidmaatschap.

Na aanmelding ben je direct lid. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging en wordt steeds automatisch met een kalenderjaar verlengd. Je kunt niet halverwege het jaar opzeggen. Wil je opzeggen, doe dit dan voor 31 december.

Ieder lid van onze vereniging is automatisch ook lid van de overkoepelende tennisbond KNLTB. Je ontvangt een ledenpas met daarop een bondsnummer. Deze pas is tevens een verzekeringsbewijs: via de KNLTB ben je verzekerd voor schade door ongevallen. Ook ontvang je op vertoon van je ledenpas korting bij diverse bedrijven.

Je ledenpas heb je altijd nodig als je competitie speelt of aan officiële tennistoernooien meedoet. Je ledenpas moet dan voorzien zijn van een pasfoto.